BTH söker pedagogisk utvecklare

BTH söker pedagogisk utvecklare!

Blekinge Tekniska Högskola söker nu en ny medarbetare som vill vara med att utveckla vår verksamhet.
Som pedagogisk utvecklare arbetar du med högskolans centrala kvalitets- och utbildningsutveckling med placering vid Enheten för utbildningsutveckling. Enheten ansvarar för högskolans långsiktiga utvecklingsarbete för främjandet av en god utbildningsmiljö och högkvalitativa utbildningar. Här ingår högskolepedagogisk verksamhet och vårt övergripande kvalitetssäkringsarbete.

Kunskapsmässigt har du en gedigen akademisk bas som genomsyrar ditt arbetssätt; alltifrån ett vetenskapligt förhållningssätt till bred kunskap om högre utbildning, dess ramverk och förutsättningar. Du kan utveckla och stödja lärande och undervisning samt planera och genomföra pedagogisk och didaktisk kompetensutveckling av undervisande personal.

Önskvärda kvalifikationer
I första hand söker vi dig som har en akademisk utbildning och flera års erfarenhet av kvalitetssäkringsarbete och utbildningsrelaterat utvecklingsarbete. Du är flexibel, självständig, drivande och kreativ, och har förmåga att arbeta tillsammans med olika grupper inom den akademiska organisationen. Forskningserfarenhet är meriterande.

Sista datum att söka tjänsten är 11 augusti! Välkommen att jobba med oss! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *