Från Luleå i norr till Karlskrona i söder

Årskonferensen i Luleå är avslutad och var i alla avseenden en succé. Vi tackar arrangörerna för ett mycket gott arbete och förflyttar oss nu från norr till söder. 2017 välkomnar vi nämligen alla pedagogiska utvecklare till Blekinge Tekniska Högskola som har sitt huvudcampus mitt i skärgården i Karlskrona, framröstad som en av de tre vackraste platserna i Sverige. Staden kan även stoltsera med flest soltimmar så ta med er solkräm och badkläder. Mellan sol och bad ska vi hinna med spännande presentationer och seminarier och vi ska ha tid att mötas och diskutera olika spörsmål. Boka redan idag den 11-12 maj 2017 för ett par fantastiska dagar med Swednet!

 

Karlskrona_

Karlskrona är beläget på sammantaget 33 öar i Blekinge skärgård. Du tar dig dit med tåg eller flyg till Ronneby med SAS eller Blekingeflyg. Flygbussen till Karlskrona tar endast 20-25 minuter.

 

IMG_9494-2560x1200

BTH är beläget vid havet och har både beachvolleybollplan och egen båt- och badbrygga. Runt hörnet ligger ett friluftsområde med gångstråk och löparspår längs vattnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *