Inställt webbinarium idag!

Idag, 1:a april,  var det tänkt vi skulle köra en pedagogisk utvecklare 360 ,men situationen har förändrat läget  – boka därför in följande

 29 april kl 15

Pedagogisk utvecklare 360 med Lars Uhlin. Lars som blir vår andra gäst är involverad i flera lärosätens högskolepedagogiska verksamhet, kursen Online Network Learning och nätverk såsom Swednet och ITHU. Vi kommer då diskutera rollen pedagogisk utvecklare i en tid av digitalt stålbad! Jag och Niklas ser verkligen fram emot detta och hoppas att många av er har möjlighet att hänga på.  En Zoomlänk kommer distribueras strax före ”webbinariet”.

 3 juni kl 15

Pedagogisk utvecklare med Katarina Winka. Universitetslektor Katarina Winka är vår tredje gäst på webbinarium: pedagogisk utvecklare 360. Katarina har arbetat länge som pedagogisk utvecklare och varit chef under en period. Hon kommer att diskutera vikten av att lära känna organisationen vi arbetar inom och de intressenter som påverkar eller påverkas av vårt arbete. När är det läge att följa med i de vindar som blåser alternativt göra motstånd? För vem gör vi det vi gör och vilka mål har vi för vårt arbete? ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *