Välkommen till Swednets årskonferens!

Swednets Årskonferens går av stapeln 10-11 maj vid Luleå Tekniska Universitet. Ta chansen att åka upp till breddgrader med norrsken och midnattssol. Förutom paperpresentationer kommer det att vara möjligt att anmäla bidrag till Conference generated content. Det innebär att ”deltagarna arbetar i grupper kring preciserade utmaningar och behov. Formatet syftar till att deltagarna efter konferensen ska kunna ta med sig ett material och/eller idéer till den egna verksamheten. Det är en kreativ process som kan resultera i ett visuellt material i form av exempelvis en dialogduk, ett auditivt material i form av en pod eller varför inte en film.” Anmäl ett bidrag och boka in dagarna för en intressant konferens!

Swednets Årsmöte genomförs 11 maj under årskonferensen i Luleå. Har du någon fråga, förslag eller något annat viktigt du vill att vi ska ta upp då? Bif har du kallelsen till Årsmötet med en uppmaning att senast 30 mars föreslå något till årsmötet.

Är ni intresserade av att vara värd för Swednets nästa Årskonferens i maj 2017? Ta chansen att lyfta de universitetspedagogiska frågorna och något tema aktuellt på ert lärosäte. Ni blir synliga, sedda och får chansen att knyta många bra kontakter in i det högskolepedagogiska fältet. Kontakta Mona Fjellström: mona.fjellstrom@umu.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *