Välkommen till Swednets inspirationsdag!

Inspirationsdagen går av stapeln på vårt allra nyaste universitet, nämligen Malmö universitet. Låt oss fira in det nya universitetet tillsammans den 6 februari kl 10-15! Temat denna gång är

Hur främjar vi ett  studentaktivt och kollaborativt lärande?

Hur kan vi som pedagogiska utvecklare inspirera våra kollegor till ett mer studentaktivt arbetssätt?

Kom med en idé- få två!

Vi hoppas på nätverkande och utbyte av idéer och vill uppmuntra alla att dela exempel på aktiviteter vi erbjuder i detta syfte. Det kan vara kurser, workshops, webinarier, konsultativa insatser, utbildningsmaterial  på teman som till exempel  utmaningsbaserat lärande, studenter som partners, problembaserat lärande…..

Vi vill leva som vi lär och lägger därför mesta tiden på diskussion och utbyte i workshopform med korta introduktioner/presentationer – max 7 minuter!

Vi träffas i AKLs lokaler i  Orkanenbiblioteket, Nordenskiöldsgatan 10,  10 minuters promenad från Malmö C. För er som vill övernatta finns det gott om hotell i centrala Malmö inom 10 – 15 minuters promenadavstånd från universitetet.

Anmäl dig senast 1 februari  via mail till Patricia.staaf@mau.se Skriv några rader om vilket exempel på inspirerande arbetssätt du/ni vill dela.

Välkomna till Sveriges nyaste universitet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *