Välkomna till 2023 års första webbinarium PU360*

Titel: Är kostnaden för stor för förändringsarbete?

Tid: 17 jan kl 15.00 Ny tid Tisdag 24 jan kl 15.00-16.00

Plats: https://umu.zoom.us/j/66919922988

I nästa PU360 har vi förmånen att få samtala med Alastair Creelman. Han är känd av många som en eldsjäl och kunskapsmäklare kring pedagogik och digitalisering. Alastair har under lång tid delat med sig av vad han ser i omvärlden via en veckoblogg, seminarier, konferenser, samtal och olika texter. Alastair kommer dela med sig från sin resa i yrkeslivet men också tankar om förändring och universitetens heliga kor. Vi kommer brottas med frågan varför det är så svårt att omsätta kunskaper i handling. Jag kommer fråga hur Alastair ser på utvecklingen av pedagogik och digitalisering före, under och efter pandemin. Vad skulle du vilja fråga?

*Webinarium PU360

Ett samtal om rollen pedagogisk utvecklare (PU) mellan (3) personer i (60) minuter i ett (360°)perspektiv. Där du kan vara med och ställa dina frågor. Webbinariet kom till som stöd för pedagogiska utvecklare som nyss klivit på uppdraget, men erfarenheten visar att erfarna utvecklare är lika nyfikna på både kunskap och andras erfarenheter. Webbinariet är ett spontant samtal utifrån några fasta utgångspunkter och dokumenteras inte på något sätt.

Med vänlig hälsning

Niklas Brinkfeldt & Oskar Gedda

En reaktion på “Välkomna till 2023 års första webbinarium PU360*

 • 13 december, 2022 kl. 23:27
  Permalänk

  Låter jättekul – och viktigt!

  När jag ser/läser detta känns det litet trist att vara pensionerad/ute….
  Men samtidigt roligt att ni som fortsatt arbetar med pedagogisk utveckling är “på” och initiativrika – både på hemmaplan och nationellt.

  Tillsammans kan vi/ni göra skillnad! För utbildningens och studenternas bästa….

  Med vänlig hälsning till alla som jag känner – och alla ni som kommer efter oss!

  Jöran Rehn
  F d chef UP i Uppsala

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *