Välkomna till NFU-nätverksträff den 12/8!

Nätverket för forskarhandledarutbildare (NFU) träffas den 12 augusti mellan klockan 09.30-16.00 i anslutning till Swednets skrivinternat vid Noors slott. För de som enbart vill delta under förmiddagen och påbörja skrivinternatet efter lunch då detta startar så går det alldeles utmärkt. Planeringen är gjord så att man ska kunna vara med på båda om man så vill. Notera bara detta i din anmälan så att vi vet hur många det blir på eftermiddagen.

Du som vill delta på träffen får själv boka resor och eventuellt husrum på Noors Slott i Knivsta (förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår i NFU:s nätverksträff). Det finns 18 platser på förmiddagen och 10 platser på eftermiddagen och det är först till kvarn som gäller.

Vi behöver ha ditt svar senast den 15 maj och anmälan är bindande. Om du bokar av efter den 12 juni behöver vi fakturera kostnaden till din arbetsgivare.

Skicka ett e-postmeddelande till charlotte.sundstrom@uadm.uu.se senast den 15 maj om du vill vara med på dagen och meddela om du vill vara med på förmiddagen och lunchen eller hela dagen.

 

Varmt välkommen.

Med vänliga hälsningar

Tomas Grysell och Charlotte Sundström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *